AUTORECLAME

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste reclameopdruk trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende, unieke autoreclames passend bij uw bedrijf.

Waarom autoreclame?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met u te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. De auto is dus een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En gaat veel langer mee dan een ouderwetse advertentie.

Hoe werkt autoreclame?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Zo kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Ook restyling van auto’s is een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Autoreclame materialen

Wij werken met hoogwaardige, duurzame materialen met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar. Een door ons beplakte auto kan door de wasstraat, maar wij raden aan met de hand te wassen. Tip: zet de auto zo nu en dan in de was.

PORTFOLIO

[srizonfbalbum id=2]