magneetplaten

Magneetplaten van hoogwaardig stickervinyl. Geplakt op magneetfolie en afgewerkt met glanslaminaat. Eenvoudig aan te brengen en even snel weer te verwijderen. Handig te gebruiken als auto stickers. Alleen geschikt voor vlakke ondergronden!

2 jaar garantie op kleurechtheid en kwaliteit
Enkelzijdige, full color bedrukking

Levensduur van +/- 2 jaar. Tip voor een langere levensduur: verwijder om de paar dagen het folie en maak het goed schoon. Zo voorkom je roest of beschadiging van de laklaag. Stel je magneetplaten niet dagenlang bloot aan zon of warmte.


Magneetstickers zijn de ideale oplossing voor uw tijdelijke marketing boodschappen, onze magneetstickers laten zich eenvoudig aanbrengen en verwijderen. De afbeelding kan met kleurfolie (belettering) of fullcolour op vrijwel fotografische kwaliteit worden uitgevoerd.

Wij leveren magneetstickers in diktes van 0,6 t/m 0,85 mm en kunnen voor u magneetstickers maken van een paar centimeters breed tot wel 99 cm hoog en enkele meters lang.

Magneetstickers op de auto
U wilt graag reclame op uw auto … maar eigenlijk liever niet in het weekend?
Magneetplaten bieden de oplossing, door de week op de auto en in het weekend vlak in de kofferbak.

Magneetplaten dienen met regelmaat te worden verwijderd om permanente verkleving te voorkomen!

Onze magneetstickers / automagneten worden geprint op hoge, vrijwel fotografische, resolutie en worden voorzien van een duurzaam glans laminaat ter bescherming tegen zon, weer en wind. Omdat hoekjes altijd snel kapot gaan ronden wij standaard de hoekjes van onze magneetstickers af. Wij gebruiken voor automagneten uitsluitend 0,85 mm dikke magneetfolie.

Naast de fullcolour print kunnen wij de magneetstickers ook voorzien van belettering. Het voordeel van magneetstickers beletteren is dat er extra knallende kleuren en zilver en goud metallic kunnen worden gebruikt.