Citymarketing

Giethoorn Reclame & Promotie verzorgt voor verschillende dorpen, steden en gebieden citymarketing. Hiervoor wordt een standaard concept gebruikt waarbij vanuit een basis verschillende onderdelen toegevoegd kunnen worden.

WEBSITE
Als basis wordt de website opgezet met daarin een bedrijvenindex in een overzichtelijke structuur. Daarnaast alle informatie benodigd voor de bezoeker van het dorp, stad of gebied. De structuur van elke website andrs en wordt bepaald aan het gedrag van de consument waarop de website toegeschreven wordt.

CITYAGENDA
Als toevoeging aan de website is het ogelijk om een cityagenda op te zetten. Hierbij kan iedereen een evenement of activiteit toevoegen zodat er een complete agenda ontstaat voor het dorp, stad of gebied, met alle activiteiten daarin.

PRESENT IT
Als onderdeel van het present it systeem kan in elke winkel, gebouw de agenda getoont worden. Gasten kunnen dan altijd de aankomende agenda items zien. Tevens heeft de ondernemer een mooi presentatie systeem die ze kunnen gebruiken voor hun eigen marketing. meer informatie vindt u hier

BOOKINGMONSTER
Via de bookingmonster plugin worden verschillende verhuuronderdelen direct aangeboden op de website. hierdoor hebben de bezoekers een makkelijk overicht wat er allemaal te doen is. Daarnaast heeft ook iedere deelnemende onderdernemer een gratis bookingsysteem. Meer informatie over bookingmonster vindt u hier