relatiegeschenken & gifts

In de afgelopen jaren hebben wij vele duizenden relatiegeschenken aan diverse bedrijven en instanties mogen leveren. Daarnaast hebben wij ook veel custom-made relatiegeschenken geleverd. Speciaal op maat gemaakte relatiegeschenken, conform de wensen van de klant.

Een relatiegeschenk is een opvallende en originele manier om uw bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld op beurzen, netwerkevents of juist in spontane ontmoetingen.

U kunt bij relatiegeschenken denken aan pennen, tassen of usb-sticks. Maar als u echt wilt opvallen, dan zijn geschenken als bidons, rubberen armbandjes of zonnebrillen meer geschikt.

Relatiegeschenken in uw huisstijl
Uiteraard kan Reclamebedrijf Giethoorn uw relatiegeschenken in de stijl van uw huisstijl maken. Uw logo, maar ook uw huisstijlkleuren kunnen hiervoor worden gebruikt.

Leveranciers
Door bij verschillende leveranciers de producten te kunnen betrekken kunnen wij u altijd voorzien van het perfecte product. elke leverancier heeft namelijk altijd zijn eigen specialiteit

Digitale catalogus
Aan de rechterkant van deze pagina vind u verschillende catalogussen van de leveranciers.  Het hele jaar door vindt u in deze catalogus informatie over onder meer speciale aanbiedingen en nieuwe productselecties. B

Persoonlijk advies en voorbeelden
Natuurlijk kunnen wij u ook een persoonlijk advies geven en mocht u een gewenst geschenk niet kunnen vinden, neemt u dan contact op. Wij kunnen het vast en zeker voor u verzorgen.

Toppoint catalogus CLIPPEr CATALOGUS